Connect med headhuntere

Headhunterbasen er det ideelle værktøj til alle, der ønsker at finde og samarbejde med headhuntere - det gælder såvel kandidater som virksomheder der ønsker at finde en god samarbejdspartner.

+300
Headhunterfirmaer
+1.200
Headhunterer og Researchere
+150
CV-databaser
+1.500
Ledige jobs
Netværkets metode til at åbne døre har været afgørende. Overraskende mange headhunterne har reageret positivt på min henvendelse.

Daniel Bøjle

Novo Nordisk - Associate Manager

NetworkSherpa har identificeret og automatiseret processen, hvilket har sparet mig rigtig mange timer. Jeg er sikker på, at jeg har fået flere kontakter end jeg ville have haft, hvis jeg selv skulle have udført arbejdet.

Morten Olesen

e-Boks - Market Director

Med NetworkSherpa fik jeg en unik mulighed for målrettet at nå ud til et stort antal headhuntere og researchere på meget kort tid. NetworkSherpa samarbejdet har gjort mig mere bevidst om, hvordan jeg kan tilgå mit netværk mere effektivt.

Anne Holm

FOSS - Program Manager

NetworkSherpa har givet mig mulighed for at sætte klare mål for mine møder, f.eks. sparring, fokus på headhuntere, feedback på pitch eller konkrete stillinger. Den præcise tilgang med første og andet pitch har gjort det klart fra start, om headhuntere havde et job på hånden eller ej.

Ninna Wicki Olsen-Stryhn

Skatteguiden- Business Sales & Commercial

NetworkSherpas strukturerede tilgang, inklusive det effektive CRM-system, har været en stor hjælp til hurtigt og effektivt at komme i dialog med flere professionelle rekrutteringsfolk, end jeg havde turde håbe på.

Janni Gerding

Audika- Senior manager

Jeg vil varmt anbefale NetworkSherpa til andre i samme situation som mig. Det har været en virkelig god investering, der har bidraget til at udvide mit netværk og øge min forståelse for rekrutteringsverdenen.

Hans Urban

Knowledgeboard- Rådgiver

Mit møde med NetworkSherpa har været en transformationel oplevelse. Programmet har ikke blot åbnet døre til erfarne headhuntere, men har også skabt en vedvarende dialog med de mest relevante personer inden for mit felt.

Claus Winberg

Sagent- VP of Business Development

NetworkSherpa har været en stor hjælp for mig i min rejse mod at åbne døre til headhuntere. Jeg har oplevet rigtig god støtte, og er blevet forbundet med en lang række headhuntere af NetworkSherpa og uden selv at skulle række ud

Henrik Tipsmark Hansen

Senva - Partner & Senior Advisor

Med hele 18 afholdte eller planlagte møder som resultat af forløbet, er jeg imponeret over den positive udvikling. Mit vigtigste råd til andre er at fokusere på forberedelse og skabe en klar retning for deres møder, hvilket har været afgørende for mine egne resultater.

Tage Juhl Finninge

T. J. Finninge Holding ApS - CEO

Hvad er Headhunterbasen?

Danmarks største headhunterdatabase

Få overblikket over hvilke headhuntere der er i Danmark - og skab forbindelse

Søgbar og kategoriseret netværksmodul

Naviger og filtrer dig igennem specialeområder til de mange kompetente og godt forbundne headhuntere

Adgang til jobopslag og hjemmesider

Få overblikket over alle CV databaser og hjemmesider med jobopslag. Der er mange jobs derude du slet ikke ser i dag.

Headhunters

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om brugen af Headhunterbasen.

Hvordan fungerer Headhunterbasen?

Headhunterbasen er et modul, hvor vores kunder selv kan søge efter og connecte med headhuntere. Det giver ledere mulighed for at finde de rette headhuntere til deres behov.

Hvordan opretter jeg en konto?

For at oprette en konto på Headhunterbasen skal du klikke på 'Opret mig' knappen og følge instruktionerne. Det er nemt og hurtigt.

Hvordan søger jeg efter headhuntere?

Du kan søge efter headhuntere ved at bruge søgefunktionen på Headhunterbasen. Indtast dine kriterier og få vist en liste over relevante headhuntere.

Hvordan kontakter jeg en headhunter?

Når du har fundet en headhunter, du gerne vil kontakte, kan du sende en besked direkte via LinkedIn. Alternativt kan du få Netværksagenten til at hjælpe dig med at skabe en systematisk strategi og skabe forbindelserne for dig.

Hvordan fungerer betalingen?

Betalingen for brugen af Headhunterbasen sker via en sikker betalingsgateway. Du vil blive opkrævet for den valgte tjeneste.

Hvorfor SHERPA?

Når bjerget skal bestiges, er det sherpaen, der har gået op mange gange før. Sherpaen er ekspert i området, bærer bagagen, kender vejen og de farlige passager.
Bjergbestigeren skal selv gå op - men de ydre omstændigheder er der taget højde for og basecamp er bygget i forvejen.

NetworkSherpa sørger for at din rejse går hurtigere og, at du bliver guidet og hjulpet af erfarne personer, som ved hvordan du bedst når toppen.

Opret dig til Headhunterbasen eller Netværksagenten
drømmejob, headhunter, netværk