Fyret - og hvad gør man så?

NetworkSherpa er skabt fordi vi selv har været i netop den møgsituation.
Den ene dag: DIREKTØR - den næste dag: FYRET..!
Vi havde ikke arbejdet tilstrækkeligt med at opbygge og vedligeholde vores netværk - og fandt hurtigt ud af, at der ikke var nogen, der kunne hjælpe os effektivt med det.

Derfor er NetworkSherpa den platform du har brug for - ligegyldigt om du er fyret eller blot har skal videre i karrieren.
Vi bygger bro mellem ledere og de headhuntere, der giver karrieremulighederne.
Headhunterbasen er værktøjet for dem der vil gøre arbejdet selv - Netværksagenten er konceptet for dem, som vil spare 3-6 måneder og have dørene åbnet for sig.

Kortlægning af danske headhuntere og researchere

Vi har kortlagt og kategoriseret de en lang række personer, der er væsentlige at kende og være kendt hos i dansk erhvervsliv. Med vores unikke nøgle skaber vi vejen for, at du bliver set næste gang din drømmeposition kommer i spil.

+1.200 Headhuntere og Researchere

Spar tid og kræfter ved at bruge Headhunterbasen til at skabe overblikket over headhuntere, researchere, CV databaser og jobopslag.
63% forbindelses-rate
Spar 3-6 måneder og lad Netværksagenten forbinde dig til de bedste headhuntere og researchere. Vores kandidater har en connection rate på 63% på LinkedIn med Netværksagenten.
HeadhunterbasenNetværksagenten

Vores proces

Det starter med dig

  • Hvem er du?

  • Hvad er du skarp til?

  • Hvad vil du vil du arbejde med i fremtiden?

  • Hvem er det relevant, at for dig blive ført sammen med?

  • For hvem er du relevant?

Dernæst starter vi et match af dine kompetencer med de rette headhuntere – og vores markedsledende connection engine faciliterer herefter at du forbindes med nye personer – hver dag!

Vores team

40 års erfaring med topledelse, rekruttering og netværksarbejde.

Lasse Almgren-Jensen
+20 års erfaring som direktør,
Co-founder, NetworkSherpa

Lasse har på egen krop erfaret hvor koldt der kan være på toppen - og at gå fra at sidde i centrum af beslutningerne, til at stå uden for alt fra den ene dag til den anden. I løbet af 2 år har han udviklet den intelligens, der ligger bag ved NetworkSherpa og fintunet den selektering der skaber værdi for kandidater, Headhuntere og virksomheder.

Sami Akray
+20 års erfaring som direktør,
Co-founder, NetworkSherpa

Sami besidder en unik viden om headhuntere, kandidatselektering og om hvad det kræver at komme til bordet. Hos JobSherpa har han skabt en virksomhed med den mission, at give kandidaten tid til at søge og finde det optimale jobmatch, mens de håndterer CV, ansøgning, foto og ikke mindst video samt giver råd og støtte i hele processen.

Hvorfor SHERPA?

Når bjerget skal bestiges, er det sherpaen, der har gået op mange gange før. Sherpaen er ekspert i området, bærer bagagen, kender vejen og de farlige passager.
Bjergbestigeren skal selv gå op - men de ydre omstændigheder er der taget højde for og basecamp er bygget i forvejen.

NetworkSherpa sørger for at din rejse går hurtigere og, at du bliver guidet og hjulpet af erfarne personer, som ved hvordan du bedst når toppen.

Opret dig til Headhunterbasen eller Netværksagenten
drømmejob, headhunter, netværk

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig. Kontakt os for mere information eller spørgsmål.