Udvid dit netværk
og få sat det i system

Netværksagenten er det ideelle værktøj til dig der gerne vil i kontakt med headhuntere. Vores specialiserede forbindelseskoncept sikrer kontakt til mange headhuntere - og lærer dig hvordan du bedst bliver husket når jobs skal besættes.
Erfaringer viser at vores kandidater i gennemsnit kommer mindst 3 måneder hurtigere i job.

+1.200
Personer
63%
Connection rate
85%
I job inden 6 mdr.
100%
5 stjerner på Google/Trustpilot
Netværkets metode til at åbne døre har været afgørende. Overraskende mange headhunterne har reageret positivt på min henvendelse.

Daniel Bøjle

Novo Nordisk - Associate Manager

NetworkSherpa har identificeret og automatiseret processen, hvilket har sparet mig rigtig mange timer. Jeg er sikker på, at jeg har fået flere kontakter end jeg ville have haft, hvis jeg selv skulle have udført arbejdet.

Morten Olesen

e-Boks - Market Director

Med NetworkSherpa fik jeg en unik mulighed for målrettet at nå ud til et stort antal headhuntere og researchere på meget kort tid. NetworkSherpa samarbejdet har gjort mig mere bevidst om, hvordan jeg kan tilgå mit netværk mere effektivt.

Anne Holm

FOSS - Program Manager

NetworkSherpa har givet mig mulighed for at sætte klare mål for mine møder, f.eks. sparring, fokus på headhuntere, feedback på pitch eller konkrete stillinger. Den præcise tilgang med første og andet pitch har gjort det klart fra start, om headhuntere havde et job på hånden eller ej.

Ninna Wicki Olsen-Stryhn

Skatteguiden- Business Sales & Commercial

NetworkSherpas strukturerede tilgang, inklusive det effektive CRM-system, har været en stor hjælp til hurtigt og effektivt at komme i dialog med flere professionelle rekrutteringsfolk, end jeg havde turde håbe på.

Janni Gerding

Audika- Senior manager

Jeg vil varmt anbefale NetworkSherpa til andre i samme situation som mig. Det har været en virkelig god investering, der har bidraget til at udvide mit netværk og øge min forståelse for rekrutteringsverdenen.

Hans Urban

Knowledgeboard- Rådgiver

Mit møde med NetworkSherpa har været en transformationel oplevelse. Programmet har ikke blot åbnet døre til erfarne headhuntere, men har også skabt en vedvarende dialog med de mest relevante personer inden for mit felt.

Claus Winberg

Sagent- VP of Business Development

NetworkSherpa har været en stor hjælp for mig i min rejse mod at åbne døre til headhuntere. Jeg har oplevet rigtig god støtte, og er blevet forbundet med en lang række headhuntere af NetworkSherpa og uden selv at skulle række ud

Henrik Tipsmark Hansen

Senva - Partner & Senior Advisor

Med hele 18 afholdte eller planlagte møder som resultat af forløbet, er jeg imponeret over den positive udvikling. Mit vigtigste råd til andre er at fokusere på forberedelse og skabe en klar retning for deres møder, hvilket har været afgørende for mine egne resultater.

Tage Juhl Finninge

T. J. Finninge Holding ApS - CEO

Netværksagenten åbner døren for dig til en verden med mere end 1.200 personer i rekrutteringsverden.

Spar 3-6 måneder

Netværksagenten skaber kontakten for dig til en lang række headhuntere. Vi har overblikket og netværket.

Introduktion

Vi foretager introduktionen for dig og træner dig i hvordan du sikrer at forblive top-op-mind når drømmejobbet komer i spil.

Kunstig intelligens

Ved kategorisering af dine kompetencer og erfaringer sikrer vi, at du matches og sættes i kontakt med de personer du har størst relevans for.

Maksimalt udbytte

Du sikres adgang til dem der har dit næste drømmejob på hånden - uden at du skal bruge måneder på at sætte dig ind i hvem og hvordan.

Få dit netværk til at arbejde for dig

Med vores unikke og innovative platform udbygger vi dit netværk, finder nye muligheder for dig og giver dig adgang til eksklusive ressourcer og viden.

Sådan fungerer Netværksagenten

Afklaring

Dine unikke kompetencer afdækkes.
Det skal stå klart hvor du gør en forskel for en organisation.

CV & LinkedIn

Dit digitale brand skal være salgsbart. Og dine unikke kompetencer skal fremstå tydeligt.

Netværksplan

Vi matcher dig med de personer, der har størst glæde af være forbundet med dig.

Proaktivt netværks outreach

Vores unikke og banebrydende netværksagenter laver 'det ubehagelige' opsøgende arbejde for dig. Du overtager kontrollen når vi har skabt forbindelsen for dig.

Pitch

Vi træner dig i at pitche dig selv. Klart og tydeligt.

Match

Vi matcher dig med et bredt netværk af headhuntere og researchere.

Networking Manager

Du får adgang til vores digitale Networking Manager. Hvem har du talt med, hvad talte I om, hvornår følger I op igen.

Headhuntermøde

I gennemsnit får vores kandidater mere end 20 headhuntermøder i kalenderen.

Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet.

På 6-9 måneder vil de fleste godt kunne sætte et effektivt projekt i gang hvor de kortlægger headhunterlandskabet, lærer at pitche sig selv, starter en struktureret manuel kanvas-salgs kampagne hvor der dagligt rækkes ud til 10-20 personer - for derpå at opbygge deres egen Networking Manager der styrer dialog, fremskridt og tilbagemelding.

Men det behøver ikke at være så besværligt...

Du kan være i gang i næste uge hvis du hellere spare tid og bruge energien på at have interessante dialoger om jobmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om Netværksagenten og dens funktioner.

Hvad er Netværksagenten?

Netværksagenten er en platform, der hjælper ledere med at opbygge og udvide deres netværk. Vi forbinder vores kunder med relevante kontakter og giver dem mulighed for at styrke deres karriere.

Hvordan fungerer det?

Vores team af erfarne netværksspecialister arbejder aktivt på at identificere og etablere forbindelser for vores kunder. Vi bruger vores omfattende netværk og branchekendskab til at sikre, at vores kunder får værdifulde kontakter og muligheder.

Hvordan kan jeg deltage?

Det er nemt at komme i gang med Netværksagenten. Du skal blot kontakte os nedenfor. Vores team vil derefter begynde at matche dig med relevante kontakter og træne dig i hvordan du skaber de bedste muligheder for dig selv.

Hvad er fordelene?

Ved at være en del af Netværksagenten får du adgang til et eksklusivt netværk i rekrutteringsbranchen. Derudover åbner vi døren for dig, så du får muligheden for at præsentere hvem du er, og hvorfor du skal vælges når drømmejobbet kommer i spil. Du vil få værdifuld indsigt og rådgivning fra erfarne fagfolk, få udvidet dit netværk og nye karrieremuligheder.

Er det gratis?

Nej.
Men vi ved godt, at vores service skal købes på det tidspunkt hvor mange passer allerbedst på deres penge.
Derfor har vi også indrettet betalingsmulighederne sådan, at du kan vente med at betale hovedparten af forløbet når du er kommet i beskæftigelse.

Jeg vil gerne høre mere om Netværksagenten

Netværksagenten er et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at udvide og arbejde effektivt med dit netværk.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Noget gik galt - prøv igen om lidt.